Skip to main content

De stichting Home of Good Hope

2020 Bestuur Home of Good Hope in Nederland De stichting Home of Good Hope ondersteunt in Namibië projecten die de armste kinderen in Goreangab in Namibië van eten, gezondheidszorg, scholing en van sport en spel voorzien. De Nederlandse stichting werft fondsen om het werk van Monica Imanga mogelijk te maken. Een nieuw gebouw heeft hierbij de hoogste prioriteit.

Het bestuur van de stichting Home of Good Hope is onbezoldigd en draagt de meeste onkosten zelf. Het bestuur wordt gevormd door: Maria Vernooij -van der Wal (vz.), Peter Koks (secr.), Wendy Voermans-Bink (penn.), Lau Lavooij (vice-vz) en het lid Theo Dobbelsteen (technische ondersteuning). Burgemeester Derk Alssema is ambassadeur van de stichting.

HELP


Steunen

U kunt ons steunen door een kind te sponsoren. 

Nieuwsbrieven

Als u ook onze nieuwsbrief wilt ontvangen om op de hoogte te blijven van alles wat Home of Good Hope aangaat stuur ons dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Home of Good Hope

ambiCBF-erkend
Stichting Home of Good Hope is een goedgekeurde ANBI-stichting, ANBI-nr. 850941441
Kamer van Koophandel nummer 53594568.

Secretariaat: Annie Romeinplein 6, 5122 BT Rijen

Volg Maria van der Wal

Maria van der Wal is voorzitter van Stichting Home of Good Hope. Op haar blog lees je over haar bezoek aan het project...

Social Media