Skip to main content

U kunt helpen!

HOE U HOME OF GOOD HOPE KUNT HELPEN

Donaties Stichting Home of Good Hope:
IBAN nummer: NL 93 RABO 0162 5623 30
(internationaal) BIC code: RABONL2U

Home of Good Hope is een ANBI stichting. Uw gift is aftrekbaar.

Sinds 14 september 2011 staat de stichting Home of Good Hope in de lijst met Goede Doelen, die door de Belastingdienst wordt opgesteld. Als u besluit om ons voor vijf jaar te ondersteunen, dan hoeft u niet te voldoen aan de 1% norm die de belastingdienst hanteert. U kunt hiervoor inlichtingen inwinnen bij onze secretaris of bij Notariaat Thielen te Bavel.

Uw donaties gaan rechtstreeks naar de kinderen en de soepkeuken zonder kosten voor administratie en zonder verborgen kosten. De Rabo-rekening wordt ons door Rabobank Tilburg en omstreken gratis ter beschikking gesteld.

Als u rechtstreeks leermiddelen of kleding wilt geven dan kunt u zelf contact met Monica opnemen:   

Monica Imanga,
P.O. Box 61049
Katutura
Windhoek
Namibia
9000


Sponsor a child in Namibia

Help, ... en sponsor een kind in Namibië

Al voor 6,75 euro per maand krijgt een kind in de soepkeuken vijf dagen per week een warme maaltijd mét fruit en daarnaast boterhammen met pindakaas voor de nodige extra calorieën.

Sinds 14 december 2011 is de stichting Home of Good Hope opgenomen in het ANBI-register, een lijst met Goede Doelen, die door de Belastingdienst wordt opgesteld. Als u besluit om ons voor vijf jaar te ondersteunen, dan hoeft u niet te voldoen aan de 1% norm die de belastingdienst hanteert en kunt u uw gift helemaal aftrekken van de belasting. U kunt hiervoor inlichtingen inwinnen bij onze secretaris of bezoek de website voor schenken aan een ANBI instelling. Wilt u een kind helpen, dan kunt u geld overmaken op: IBAN NL 93 RABO 0162 5623 30 onder vermelding van: Sponsor een kind in Namibië.

Afscheid wethouder Lau Lavooij We vieren wat af in ons landje. En gelukkig maar. Iedereen heeft ieder jaar wel meerdere redenen om iets te vieren. Verjaardag, jubileum, diploma, promotie, overwinning, geluk, noem maar op. En dat doen we ook. Van heel intiem met z’n tweetjes, met goede vrienden, uitgebreid met familie en kennissen, of groots in het openbaar. In toenemende mate willen mensen daar ook een zinvolle invulling aan geven. Daarbij zie je steeds vaker dat aan genodigden de mogelijkheid wordt geboden bij te dragen aan een goed doel.

Home of Good Hope is zo’n goed doel en wil dat graag onder uw aandacht brengen!

Inmiddels zijn we al verschillende keren blij verrast met bijdragen aan Home of Good Hope van mensen die iets te vieren hadden. Deze giften zijn een belangrijke bron van inkomsten geworden. Hiermee kunnen we bijdragen aan het in stand houden van dagelijks een voedzame maaltijd voor ruim 500 kinderen. Maar ook op het gebied van onderwijs, gezondheid en onderdak ondersteuning bieden en zo de kinderen in Windhoek een kans geven op een betere toekomst.

Heeft u de plannen om bij het organiseren van uw feest iets een extra betekenis te geven door bij te dragen aan een goed doel, dan zal het duidelijk zijn dat Home of Good Hope graag dat goede doel wil zijn. (elke bijdrage is welkom!)

Kijk ook eens in uw vriendenkring, op uw werk, bij uw organisatie of vereniging of er bij een bepaalde viering mogelijkheden zijn om “het goede doel” er bij te betrekken.

Voor het verstrekken van de nodige informatie en het inrichten van een informatiestand zijn wij u graag van dienst.

Voor nadere informatie:

Maria Vernooij: tel. 0161-224248 en Lau Lavooij: tel. 0161-452116 of bij het secretariaat (Peter Koks): Annie Romeinplein 6, 5122 BT Rijen.

Sponsoren

Designer illusions is een maatschappelijk betrokken grafisch ontwerp bureau

Wij organiseren individuele maatwerkreizen en kleinschalige groepsreizen naar Botswana, Malawi, Namibië, Oeganda, Zambia, Zimbabwe en Zuid-Afrika.

Produlog is een netwerkorganisatie gespecialiseerd in het optimaliseren van processen.


HELP