Skip to main content

Home of Good Hope

NAMIBIË

WELKOM BIJ DE STICHTING HOME OF GOOD HOPE

Monika 2019

MONICA IMANGA

Home of Good Hope is in 2007 opgericht door Monica Imanga, een Namibische vrouw. Ze is met haar soepkeuken gestart als een eerbetoon aan haar 16-jarige dochter die eerder dat jaar gestorven was aan Aids. Verdrietig als ze was zag ze dat de straatkinderen in de sloppenwijk Goreangab in Katutura, Windhoek, haar nodig hadden. Haar project is heel succesvol. Sinds 2007 is het uitgegroeid tot een soepkeuken die 2 x daags warme maaltijden uitdeelt aan ruim 600 kinderen van 1,5 tot 12 jaar. Daarnaast zijn er meerdere projecten gestart. De Nederlandse stichting Home of Good Hope steunt deze soepkeuken waar mogelijk. We sponsoren hen samen met sponsors uit Zweden, Duitsland en Namibië zelf.

NU HELPEN:


Steunen

U kunt ons steunen door een kind te sponsoren. 

Nieuwsbrieven

Als u ook onze nieuwsbrief wilt ontvangen om op de hoogte te blijven van alles wat Home of Good Hope aangaat stuur ons dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Home of Good Hope

ambiCBF-erkend

Stichting Home of Good Hope is een goedgekeurde ANBI-stichting, ANBI-nr. 850941441
Kamer van Koophandel nummer 53594568.


Secretariaat: Annie Romeinplein 6, 5122 BT Rijen

Volg Maria van der Wal

Maria van der Wal is voorzitter van Stichting Home of Good Hope. Op haar blog lees je over haar bezoek aan het project... 

Social media