Hoe helpen we de schoolkinderen van Home of Good Hope

December 2019

Via extra donaties konden er dit jaar een heleboel nieuwe schooluniformen, bijpassende schoenen en sweaters worden aangeschaft, noodzakelijk want zonder ‘uniform’ kan een kind niet naar school! Van groot belang is ook dat schoolgaande kinderen daardoor hun vaccinaties krijgen.

 Huiswerkklassen

Een groot succes zijn de door ons gesponsorde twee huiswerkklassen. Door de grote klassen met meer dan 50 kinderen dreigden nogal wat kinderen het niet te redden. Met enkele ervaren leerkrachten en ondersteund door familie lukte het dit jaar door de extra ondersteuning in de huiswerkklassen van elk 25 kinderen om alle kinderen over te laten gaan. Door de gulle gaven van onze donateurs kon er ook gezorgd worden voor sandwiches en drinken, omdat ze vaak te laat waren om nog bij Monica’s soepkeuken te kunnen gaan eten. Sybil stuurde ons een enthousiaste evaluatie:

Beste Maria en leden van het bestuur.

Ik ben overweldigd om feedback te geven over de middaglessen. Laat me eerst God danken voor de kracht en wijsheid die hij ons heeft geschonken. We zijn zo enthousiast en dolgelukkig over de eindejaarsresultaten van 2019. De leerlingen van de middagklas zijn ALLEMAAL overgegaan naar het volgende leerjaar in 2020. Gefeliciteerd kleintjes! De gesprekken die we met sommige van hun ouders hadden, werkten echt en veranderden de resultaten van zowel Engels als wiskunde. De lunch die we serveerden motiveerde hen ook. Bedankt Maria en de bestuursleden voor de geweldige steun, goed gedaan. Heel erg bedankt voor je vriendelijkheid en steun gedurende het hele jaar. Moge de Almachtige God uw ZEGENINGEN vermenigvuldigen en u GEZONDHEID en KRACHT verlenen. NAMENS DE MIDDAGKINDEREN WENSEN WIJ JULLIE ALLEN EEN VROLIJKE KERST EN EEN GOEDE 2020.

 2019 12 1 Kinderen krijgen sandwiches en driken op school kopie

Logo Designer illusions 2019 wit
webdesign: Designer illusions