Home of Good Hope was weer present op gezellige Jaarmarkt in Rijen

November 2019

Het is al een traditie aan het worden, de aanwezigheid van Home of Good Hope op de sfeervolle en gezellige Jaarmarkt in Rijen. In de Hoofdstraat voor de Maria Magdalena kerk op het kerkplein stonden we op dinsdag 22 oktober met een leuk ingerichte kraam met een keur aan cadeautjes. Zowel cadeautjes meegebracht uit Namibië, als mooie handgemaakte cadeautjes hier in Nederland door vrijwilligers gemaakt. 

Voor Home of Good Hope (HoGH) steeds een mooie gelegenheid om naar buiten te treden. Inmiddels voor veel mensen herkenbaar en de bereidheid om dit goede doel te ondersteunen is dan ook groot! Natuurlijk helpt daarbij een uitnodigende stand met én een mooie hoofdprijs prijs, een rijk gevulde mand met boodschappen beschikbaar gesteld door de Jumbo Hapers in Rijen.

Jeanne en Jopie hadden voor een heleboel leuke cadeautjes gezorgd en ook de cadeautjes uit Namibië die Diny had meegebracht vonden gretig aftrek. De bezoekers aan onze kraam kregen van enthousiaste vrijwilligers te horen dat de “Soepkeuken van Monica” goed draait. Zij konden dat uit de eerste hand horen van Maria Vernooij en ook van Diny Peters, die samen met haar man de soepkeuken afgelopen winter in Namibië hebben bezocht.. 

Jumbo Hapers Rijen
Een vrolijke kraam met een heleboel leuke cadeautjes kan rekenen op belangstelling, maar een trekker was natuurlijk het raden van de prijs van een goed gevulde boodschappenmand van Jumbo Hapers Rijen. Hartelijk dank Kiske Hapers! Hiermee werd weer een mooi bedrag ingezameld dat ten goede komt aan de kinderen van Home of Good Hope. Het raden het totale bedrag aan boodschappen was voor velen een uitdaging. Er was er echter maar één die het dichts zat bij het juiste bedrag. Karin van Mier uit Rijen was de winnaar die blij verrast werd met deze fraaie prijs.

 

2019 nov 1 Winnaar Jaarmarkt Home of Good Hope

 

 

Logo Designer illusions 2019 wit
webdesign: Designer illusions