Samen gaat het ons lukken!

22 oktober 2018

Dankzij het huiswerkproject, kunnen 30 leerlingen weer op eigen kracht verder in het basisonderwijs. In het verslag dat we ontvingen wordt deze waardevolle ondersteuning zichtbaar gemaakt. 

 

“Hallo Maria,

Hoe gaat het met je? Hier in Namibië gaat het goed. Ik ben blij om onze ervaringen met de huiswerk klassen met je te kunnen delen. Ze hebben een grote impact op de Namibische kinderen in Afrika en laten ze lachen. Leerlingen waarderen de oefeningen enorm en zijn heel tevreden.

In de middag wordt met name Engels en Wiskunde gegeven. Onze leerlingen hebben veel moeilijkheden gehad met beide vakken maar nu hebben we meer dan 60 procent kunnen helpen. Met als resultaat dat de kinderen die vorig semester goed hebben gepresteerd, deze semester van de lijst zijn gehaald. We waarderen dit initiatief enorm en zijn er klaar voor om samen met jullie het opleidingsniveau in ons land aan te pakken.

Dat gezegd hebbende, onze focus ligt op het verkleinen van de achterstand en deze leerlingen, die vooral met Wiskunde moeite hebben, blij te maken terwijl hulp met Engels ook wordt aangeboden. We hebben 26 leerlingen geselecteerd uit klas 5 en 22 leerlingen uit klas 7. We hopen dat het lesmateriaal dat jullie aanschaffen het werk makkelijker en interessanter maakt voor zowel de leraren als de leerlingen. Hartelijk bedankt voor jullie begrip.

Tenslotte geloven we sterk dat onze doelen en visie eind dit jaar gehaald zullen worden.

SAMEN GAAT HET ONS LUKKEN!

Groeten aan iedereen die bij dit project betrokken is

22 10 huiswerk klasje met flap over

Logo Designer illusions 2019 wit
webdesign: Designer illusions