Een nieuw ‘Bakkie’ voor Home of Good Hope

20 september 2017

Van 10 tot 20 september dit jaar heeft onze voorzitter Maria Vernooij-van der Wal de soepkeuken van Home of Good Hope in Namibië bezocht. Een waardevol bezoek voor wat betreft de organisatie ter plaatse en zelfs voor Maria opnieuw een geweldige ervaring met het bezoek aan de soepkeuken met alle kinderen en de ontmoeting met Monica en Peacemaker Imanga. En datzelfde geldt voor de ontmoeting met Eileen Green, de Canadese mede-oprichter van de zusterorganisatie Home of Good Hope in Namibië, waarmee we samen bouwen aan een goede organisatie ter plekke.

Een nieuw bakkie
Naast alle organisatorische beslommeringen, waaraan Maria veel aandacht heeft besteed, bleek ook dat de 7 jaar oude auto, een klein model ‘Bakkie’ steeds vaker gerepareerd moest worden en dat de kosten hiervoor ook steeds verder oplopen. Deze pick-up auto wordt dagelijks gebruikt en is van wezenlijk belang voor het functioneren van de soepkeuken, maar ook voor het vervoer van o.a. de voetbalploeg.

Ter plaatse is besloten om de oude auto middels een donatie uit onze middelen te vervangen door een tweedehands demo model pick-up. Het is hetzelfde model als de auto die nu gebruikt wordt, maar deze pick-up is nog geen jaar oud en heeft weinig kilometers op de teller.

Onderhoud verzekerd
En….., we gaan ook voor een garantie van vijf jaar mét onderhoud bij de officiële Auas dealer (Opel- Chevrolet-Isuzu ) in Windhoek. Zo hoeven we ons geen zorgen meer te maken over het onderhoud van de auto en weten we zeker dat het vervoer van de grote pannen met eten voor de soepkeuken, het hele sportgebeuren en ook het ophalen van het gesponsorde brood én de wekelijkse voedselverstrekking aan de gezinnen, door kunnen gaan. En natuurlijk is het ook een auto die goed van pas gaat komen bij het starten van de nieuwbouw voor Home of Good Hope!

Nieuw Bakkie schoolbord

 

 

 

 

Logo Designer illusions 2019 wit
webdesign: Designer illusions