Esther en Johnny bezoeken de soepkeuken

18 december 2018

Esther is opnieuw in Namibië geweest en heeft samen met haar man geholpen in de nieuwe keuken. ‘s Morgens wordt er altijd eerst een verse maaltijd voor alle kinderen gekookt die daarna in de sloppenwijk bij “Monica’s Soepkeuken” wordt uitgedeeld. Hier volgt een korte impressie van haar bezoek.

Lees meer

Samen gaat het ons lukken!

22 oktober 2018

Dankzij het huiswerkproject, kunnen 30 leerlingen weer op eigen kracht verder in het basisonderwijs. In het verslag dat we ontvingen wordt deze waardevolle ondersteuning zichtbaar gemaakt. 

 

Lees meer

Start huiswerkbegeleiding

17 juni  2018

Een van de belangrijkste doelstellingen  van ons project is het verbeteren van het toekomstperspectief voor de kinderen die bij Monica in de soepkeuken komen eten. Goede voeding is van levensbelang. Gelukkig wordt daar met de ingebruikname van de nieuwe keuken bij Penduka ruimschoots aan voldaan en wordt er aan ruim 600 kinderen dagelijks een gezonde maaltijd uitgereikt. 

Lees meer

Kinderen van basisschool De Kring zamelen geld in voor hun leeftijdsgenoten in Namibië

16 mei 2018

We zijn altijd weer  blij verrast bij het zien van zo veel enthousiaste kinderen, die geld inzamelen voor andere kinderen. Kinderen in Afrika die wat extra hulp goed kunnen gebruiken. 

Lees meer

Start Jeugdvoetbalcompetitie

7 mei 2018

De Jeugdcompetitie voetbal is van start gegaan en jong voetbaltalent oefent met straatvoetbal.

Op 7 april is de jeugdvoetbalcompetitie in Windhoek weer van start gegaan. Door de droogte van de afgelopen jaren, is er een gebrek aan goede voetbalvelden.  Toen ik er in september 2017 zelf was heb ik met eigen ogen gezien hoe er gevoetbald werd, op droge en stoffige gravel voetbalvelden.

Lees meer