Kinderen van Home of Good Hope vermaakt met vrolijke show

Juni 2019

Ook ontspanning is een welkome bijdrage!

Eind april werden de kinderen van Home of Good Hope (HoGH) verrast met een heuse theatershow. Mogelijk gemaakt door een Nederlandse ex-gezagvoerder van de KLM werd een voorstelling gegeven door de ‘Magic Brothers World’ die wereldwijd optreden voor kinderen in achterstandssituaties. Het was een doorslaand succes waarvan onze HoGH-kids van de ‘Soepkeuken van Monica’ met volle teugen hebben genoten.

Lees meer: Kinderen van Home of Good Hope vermaakt met vrolijke show

Bezoek Diny en Bart Peters aan Home of Good Hope

April 2019

Tijdens hun reis hebben ze een bezoek gebracht aan de soepkeuken van Monica Imanga in de township van Windhoek. De soepkeuken is laagdrempelig en ligt in een zeer arm gedeelte van de township, het leven is er uitzichtloos. Er is een hoge werkeloosheid en zonder scholing is er geen toekomst voor de kinderen. En leren kan niet op een lege maag. 

Lees meer: Bezoek Diny en Bart Peters aan Home of Good Hope

Esther en Johnny bezoeken de soepkeuken

18 december 2018

Esther is opnieuw in Namibië geweest en heeft samen met haar man geholpen in de nieuwe keuken. ‘s Morgens wordt er altijd eerst een verse maaltijd voor alle kinderen gekookt die daarna in de sloppenwijk bij “Monica’s Soepkeuken” wordt uitgedeeld. Hier volgt een korte impressie van haar bezoek.

Lees meer: Esther en Johnny bezoeken de soepkeuken

Home of Good Hope biedt professionele ondersteuning huiswerkklassen

11 februari 2019

Sinds vorig jaar ondersteunt Home of Good Hope (HoGH) ook twee huiswerkklasjes die inmiddels zijn uitgegroeid tot een groot succes. Met name kinderen die voor een goed leerresultaat een extra steuntje in de rug goed kunnen gebruiken hebben hier baat bij. Twee uitstekend geschoolde en ervaren leerkrachten geven daartoe 6 dagen per week extra les aan gemiddeld 30 kinderen verdeeld over twee groepen.

Lees meer: Home of Good Hope biedt professionele ondersteuning huiswerkklassen

Samen gaat het ons lukken!

22 oktober 2018

Dankzij het huiswerkproject, kunnen 30 leerlingen weer op eigen kracht verder in het basisonderwijs. In het verslag dat we ontvingen wordt deze waardevolle ondersteuning zichtbaar gemaakt. 

 

Lees meer: Samen gaat het ons lukken!

Logo Designer illusions 2019 wit
webdesign: Designer illusions